avdelningar
Inspiration
utvalda varumärken
varumärken
kampanjer
kundrådgivning
Information

1 plagg, 3 outfits - Popoverskjortan
En av vårens och sommarens stora favoriter här på Care of Carl är popoverskjortan. Ett plagg som öppnar för en mängd olika stiluttryck och kombinationsmöjligheter.... Läs mer »
Mismo: Funktionell lyx i minimalistisk design
Det finns många olika sätt att framhäva god kvalité eller att attrahera kunders uppmärksamhet och köpbegär. Danska Mismo gör det genom minimalistiskt designade väskor där ett funktionstänk ligger bakom både form och materialval. Allt i vacker symbios... Läs mer »
Smarta plagg
2017-03-25 | Stiltips
Det sägs att vi skandinaver är bland de i världen som reser mest, antingen i tjänsten eller privat och inte sällan en kombination.... Läs mer »
Möt våren i mocka
I denna veckas klädval fokuserar vi på ett material som kommit att bli en favorit hos många, mocka. Tidigare var det främst skor som bars i mocka, men en exklusiv mockajacka är numera något som allt fler sneglar åt och har högt upp på sin önskelista.... Läs mer »
5 Car coats
Car coaten är ett ytterplagg som från början togs fram för att skydda och ge maximal värme åt passagerare och chaufförer i gamla tiders öppna bilar. Plagget skulle vara värmande och stiligt... Läs mer »
Fieldjackan: Ett arméplagg med stil
Mängder av plagg har funnit vägen ur den militära garderoben och ofta blivit en tongivande del av stiliga kläder i den stilmedvetne mannens garderob. Vi tittar här närmare på historien bakom fieldjackan... Läs mer »
Hur matchar man material med varandra?
Stil handlar i stor utsträckning om att skapa visuell balans i de kläder man bär och kombinerar. Kombinationen av olika material i de plagg man bär kan både höja och sänka stilgraden... Läs mer »
Philip Conradssons favoriter
Våren närmar sig som bekant med stormsteg och lättare plagg i ljusa färger infinner sig bland kollektionerna. Här har vi valt ut några favoriter med just detta tema som på bästa sätt speglar hur en smakfull vårlook kan se ut.... Läs mer »
Shacket – skjortjackan
Shacketen – en kombination av skjorta och jacka som går att bära som ett dressat alternativ till en jacka eller ett ledigare alternativ till en skjorta... Läs mer »
Sjöö Sandström: Utmärkt svenskt hantverk och skandinavisk form
Det prestigefulla svenska klockmärket Sjöö Sandström är en av världens få oberoende klocktillverkare och i Sverige den enda av sitt slag. ... Läs mer »
ARTIKEL 1-10 AV 381.1 2 3 4  Nästa »  | Visa alla