avdelningar
Inspiration
utvalda varumärken
varumärken
kampanjer
kundrådgivning
Information

En kort guide till klädkoder
Klädkoder kan antingen hatas eller älskas och går att resonera om i en oändlighet. Oavsett vilken relation du har till dem så kan det vara bra att känna till vad de innebär... Läs mer »
Jeansjacka med slips
Vi uttrycker oss med de klädval vi gör varje morgon. Det blir en underliggande kommunikation som sker med omgivningen. Valen som görs kan vara ett resultat av den plats man befinner sig på, men de kan även vara ... Läs mer »
Hur bär man en beige kostym?
Den beiga kostymen är en stilsäker och alltid aktuell hörnsten i sommargarderoben. Vi ger här några tips om hur du bär den på bästa sätt, och lite om vad du bör undvika i sammanhanget... Läs mer »
1 plagg, 3 outfits: Jerseykavajen
Hur bär man egentligen en jerseykavaj? Med sin mer avslappnade konstruktion och gjord i ett stickat tyg, jämfört med ett vävt i en klassisk kavaj, får jerseykavajen ett lite mer ledigt uttryck... Läs mer »
5 samtida stilikoner av den äldre generationen
Under de senaste månaderna har vi här i Carl Magazine presenterat en serie av vår tids största stilikoner för er. Personer som alla haft en unik och personlig känsla för stil och som man pratar om än idag. Tyvärr har de alla lämnat oss, men deras status som ikoner lever vidare. Vi tänkte fortsätta serien med att lyfta fram ett antal personer som ännu lever ... Läs mer »
Att kombinera slips och näsduk
Att bära slips och näsduk till kavaj eller kostym höjer stilgraden avsevärt. Vi ger här några enkla, användbara tips på hur du gör det på bästa sätt... Läs mer »
Into the woods
Den stora skogen - en av naturens stora skatter, som har prytt vår jord genom årtusenden. Det är här livet börjar och vår jord kan inte existera utan den. Vi bor i den, eller vid den, använder den eller njuter av den som en härlig kontrast till våra städer. Det är här vi kan fö... Läs mer »
Superga – 100 år av italienska sneakers
När man pratar om sneakers, är kanske Italien inte det första landet man kommer att tänka på. Ändå har italienska Superga en historia och ett produktionsarv som sträcker sig mer än 100 år bakåt i tiden... Läs mer »
3 t-shirts, 3 stilar
T-shirten, ett klassiskt basplagg eller ett stilmässigt ställningstagande? Sätten att bära plagget på är många och hur du gör det kan säga mycket om din stil... Läs mer »
Guide: Att tänka på vid köp av kostym
När det är dags att köpa kostym, finns det flera saker som är bra att veta. Med dessa råd kommer ditt köp att bli långsiktigt, din kostym kommer att sitta bra och fungera i många sammanhang... Läs mer »
ARTIKEL 1-10 AV 419.1 2 3 4  Nästa »  | Visa alla