avdelningar
Inspiration
utvalda varumärken
varumärken
kundrådgivning
Information

10 skjortor för en nystart på jobbet
Vi är i mitten av augusti och industrisemestern närmar sig sitt slut. Det betyder att vardagen står för dörren och vi börjar jobba igen. Du ser inte nödvändigtvis fram mot livet bakom skrivbordet eller att sitta i ett sövande mötesrum medan solen skiner utanför. Men försök istället... Läs mer »
Hur ska man klä och förbereda sig inför jobbintervjun?
För somliga innebär augusti ”att sommaren är slut”. För en mängd andra är det en underbar nystart. Energi efter en härlig sommar och kanske början på en ny karriär? Vi ger några klädmässiga tips inför anställningsintervjun... Läs mer »
Sensommarstil – Övergången från semester till kontor
Då semestern lider mot sitt slut och arbetsvardagen åter närmar sig, ställs många av er där ute inför en tillbakagång till en mer jobbmässig klädstil. Vi ger några tips om hur du gör övergången mjuk och trevlig... Läs mer »
Sloane Rangern – Preppyns brittiska kusin
Vi har tidigare här i Carl Magazine skrivit om den amerikanska stilen preppy samt rett ut begreppen kring variationerna av denna stil i form av IVY och Trad. Idag är... Läs mer »
Toner av blått
I denna veckas klädval experimenterar vi med olika toner av blått där en klassisk Harringtonjacka utgör basen och där vi bryter av det hela med ett par grå-beiga slacks... Läs mer »
1 plagg, 3 outfits: Kostymen
Vi älskar verkligen kostymer, och vi älskar kläder som är hållbara. Hållbart i betydelsen att de inte bara är av hög kvalitet och producerade under bra förhållanden, utan även att de inte påverkas av trender och säsonger, kan användas i många sammanhang och med en mä... Läs mer »
Montblanc: Att skriva med stil
Pennor från tyska Montblanc har sedan tidigt nittonhundratal varit synonyma med viktiga underskrifter och tidlös stil, men framförallt överlägsen kvalité och funktion. Vi har besökt MontBlanc och det är med stolthet och glädje vi nu kan presentera dem i vårt sortiment... Läs mer »
Rundhalsad vs. v-ringad krage?
Tröjor är en viktig del i garderoben, och vi har alla våra favoriter. Utformningen av tröjans krage sätter en större del av tonen än många kanske vet? Nedan berättar vi om viktiga skillnader mellan v-ringat och rundhalsat... Läs mer »
6 förvirrande saker med kläder och stil
Ibland finns det tillfällen då kläder och stil inte alltid ter sig helt självklart. Regler går om varandra och många av dem är oskrivna. Men varför är det så... Läs mer »
Sensommardressat och jobbstart
För många har sommaren med hög sannolikhet inneburit shorts och en ledig klädstil. I denna veckas klädval tar vi dig därför ett steg tillbaka... Läs mer »
ARTIKEL 1-10 AV 470.1 2 3 4  Nästa »  | Visa alla