avdelningar
Inspiration
utvalda varumärken
varumärken
kundrådgivning
Information

Hur tvättar man en kashmirtröja?
Att tvätta en tröja av kashmir kan ibland kännas som ett lite större projekt än det behöver vara. Ofta möts man i tröjan av tvättrådet ”tvättas för hand” och kanske därefter... Läs mer »
Att bära jeans till kavaj
Det perfekta sättet att dressa ner en kavaj är med ett par otvättade jeans. Fördelaktigt ett par som inte har en onaturlig tvätt eller en för tydlig slitning. Satsa istället... Läs mer »
Slipsen är död!? Länge leve slipsen!
Slipsens vara eller icke vara på 2000-talet är en mycket omdiskuterad fråga. Produkten som sådan ligger mig varmt om hjärtat och jag tänkte ge mig på en djupdykning i denna numera allt ifrågasatta accessoar... Läs mer »
Vad bör man tänka på vid val av portfölj?
Portföljen är en av de mest tidlösa väsktyperna och mest betydelsefulla accessoarerna i den manliga garderoben. När det är dags, så gör denna investering med stor omsorg och långsiktig planering... Läs mer »
Rock med struktur
Ljusa färger är något som inte bara bör förknippas med endast vår och sommarbruk utan kan bäras året om.... Läs mer »
10 tidlösa plagg
Varje man behöver en bra basgarderob, det vill säga nyckelplagg som man alltid kan luta sig tillbaka mot. Självklart ser inte varje mans basgarderob ut på samma sätt utan man anpassar efter personlig stil efter hur man själv trivs att gå klädd.... Läs mer »
3 outfits för jobbet
Varför inte återvända till jobbet efter jul och nyårsfiranden med en stilmässig nystart samt, extra energi och inspiration på köpet? Vi ger nedan förslag till tre jobboutfits för det nya året... Läs mer »
Stilmissen: Den för stora kavajen
Alla män kommer någon gång till en tidpunkt i livet då det är dags att bära kavaj. Den viktigaste kunskapen är då att kunna välja rätt storlek. En för stor kavaj raserar hela intrycket av kläderna du bär... Läs mer »
Vad tycker ni om Carl Magazine?
Ett nytt år är här och vi blickar nu framåt mot ännu en spännande och givande tid här i Carl Magazine. För att göra din läsupplevelse... Läs mer »
Tidlöst och avskalat med en lekfull twist
När det kommer till uddakavajer är marinblått utan tvekan den mest lättmatchade kulören för alla tillfällen.... Läs mer »
ARTIKEL 1-10 AV 334.1 2 3 4  Nästa »  | Visa alla