avdelningar
Inspiration
utvalda varumärken
varumärken
kundrådgivning
Information

Andreas Weinås: Charmen med italiensk stil
Jag har många gånger reflekterat över vad det är som gör italienska män till några av världens absolut bäst klädda.... Läs mer »
Ur verkligheten: När kavajen inte sitter bra
Många kunder hör av sig till oss för att få hjälp att hitta rätt passform när de köper kavaj. Nyligen fick jag en fråga gällande ett problem som är vanligt för många män som är långa, smala och vältränade... Läs mer »
Ryggsäck och kostym
Våren står runt hörnet och i den här veckans klädval väljer vi därför att blicka framåt och ge inspiration med vårkänsla. Vi väljer närmare bestämt att titta på ryggsäcken och hur den kan användas på ett annorlunda sätt, med kostym... Läs mer »
5 dressade sweatshirts
Sweatshirten ses ofta som ett ledigt plagg, vanligtvis som en del av en mycket avslappnad stil eller rent av som ett träningsplagg. Vi visar här 5 exempel på sweatshirts som passar bra i ett mer dressat sammanhang... Läs mer »
Best of the best av Olof Nithenius
Jag har nu haft förmånen att skriva ett tag för Carl Magazine. Jag blev ombedd att lyfta fram några favoritprodukter som tilltalar mig och som speglar min stil. Enkelt tänkte jag,... Läs mer »
Skjortan, instoppad eller inte?
Skjortan som plagg har spårats hela vägen tillbaka till Antiken. Givetvis såg den då annorlunda ut mot idag... Läs mer »
10 jackor för den tidiga vårsäsongen
Ibland är det svårt att välja, även om man vet att man verkligen behöver en jacka, och vad man skall använda den till. Vi plockar ut våra 10 favoriter denna månad, och hjälper er på traven... Läs mer »
Konsten att välja rätt skärp
Skärpet är en accessoar som mycket diskret sätter tonen för kläderna du bär. Sättet du väljer och matchar det gör större intryck än många anar. Vi ger här tips på hur du gör och vad du skall undvika... Läs mer »
Att planera nyinköp till garderoben
Vi förespråkar alltid långsiktiga och välplanerade inköp av kläder, skor och accessoarer. Här följer några korta tankar som kan underlätta inköpen, som enligt erfarenhet är väl fungerande sätt att gå tillväga... Läs mer »
Att klä sig i svart
Ofta tipsar vi om hur man ska kombinera fler olika färger i en outfit på bästa sätt. Idag inspireras vi istället av en monokrom och helsvart klädsel där vi satsar på en avskalad minimalism... Läs mer »
ARTIKEL 1-10 AV 354.1 2 3 4  Nästa »  | Visa alla